Formulari Sol·licitud Alta de Soci/a

Per sol·licitar l'alta com a nou soci/a, s'ha de omplir el següent formulari (contestant totes les preguntes).

 

Per fer efectiva la inscripció com a nou soci/a, la quota anual s'ha de domiciliar amb l'objectiu de facilitar les gestions econòmiques realitzades pels nostres socis voluntaris.

 

S'han de seguir els passos següents:

 

1. Descarregar el full SEPA aquí.

 

2. Omplir i signar el full SEPA.

 

3. Enviar el full SEPA a info@cam-parets.com, indicant el nom i dos cognoms, el nom complet de la vostra parella en el cas de que també sigui soci/sòcia, i els noms complets dels fills que conviuen amb vosaltres i vulgueu que també siguin socis. 

 

QUOTAS ANUALS

​- 1er. soci: 30 € (20 € a partir de setembre)

- 2on. soci: 15 € (membres mateixa unitat familiar)

- 3ers.socis: 5 € (filles/fills que convisquin amb la parella)

CAMParets-logo_sinfondo_edited.png

A banda del correu electrònic, tenim 2 grups de whatsapp amb els socis/es, i ens heu de dir expressament si vols que et donem d'alta en tots, o bé en el que tu prefereixis:

¡Bien! Mensaje recibido

En compliment del Reglament General de Protecció de Dades UE-2016/679, del Parlament i Consell d'Europa, li informem que complim amb el nou reglament i protegim les seves dades i no se cediran a tercers, a excepció d'obligació legal o per el tractament contable i fiscal, podent exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació al CAM - Parets (info@cam-parets.com)