Berguedana_2.jpg

CAMinem

Objectius: Conèixer el nostre país caminant per senders de natura i compartir pas a pas paisatges, riures, xerrameca, teca, i el què es presti.

Descripció: Caminarem pel nostre territori fent rutes de senderisme i cims sense grans dificultats tècniques, que tant poden ser de mig dia com d'un cap de setmana.

23.Fent camí (ascensió al Tuc de Molieres, 3.011 m).jpg

CIMS

Objectiu: Conèixer els tres sectors del Pirineu, gaudint cada any d’almenys 2 cims a cadascun d’ells.

Descripció: El projecte “CIMS” es subdivideix en 3 programes:

- CIMS OCCIDENTAL (CIMS-OCC)

- CIMS CENTRAL (CIMS-CEN)

- CIMS ORIENTAL (CIMS-ORI)

Taillon_2.jpg

BAIXA'M LES ESTRELLES

Objectiu: Sortida d’alta muntanya gaudint d’un bivac dalt d’un cim.

Descripció: Com a mínim anualment una sortida per a tots els socis, on el primer dia es puja dalt d’un cim escollit per passar-hi la nit i l’endemà es baixa de tornada. És una sortida d’autosuficiència, on cadascú ha de dur a la seva motxilla tot el que necessitarà pel cap de setmana, inclosa la tenda o el sac i la funda de bivac.

Meu lloc preferit.jpg

EL MEU LLOC PREFERIT

Objectius: Promoure la participació i iniciativa dels socis del CAM.

Descripció: Consisteix en compartir i gaudir els llocs i cims especials i estimats per cadascú de nosaltres amb la resta de socis, moltes vegades indrets propers i d’altres llunyans, però amb un quelcom que els fa especials.

IMG_20211009_200847.jpg

BIVACS D'ALÇADA

Objectiu: Gaudir de la muntanya en autosuficiència.

Descripció: Un cap de setmana d’ascensió, dormint a mig camí, sense fer ús de refugis o altres. La muntanya, quan es viu més intensament, és quan tot depèn d’un mateix! L’autosuficiència et dona un plus de llibertat i de pes, però l’experiència és molt enriquidora!

corre muntanyes.jpg

CORRE MUNTANYES

Objectiu: Compartir com equip CAM entrenaments i curses de muntanya.

Descripció: Participació en nom del CAM en curses de trail i ultratrail, oficials i no oficials, amb jornades d’entrenament conjunt.

Vic-Girona_3.jpg

A RODA

Objectiu: Consolidar un equip ciclista del CAM en modalitats carretera i BTT.

Descripció: Sortides d’entrenament, trobades al Circuit de Catalunya i participació en curses o rutes, oficials i no oficials, en modalitats BTT i carretera.

Bastarda_3.jpg

LA BASTARDA

Objectius: FER POBLE, FER CAM!!!

Descripció: UNA ACTIVITAT CENTRAL DE L’ENTITAT!

Tastem escalada.jpg

TASTEM L'ESCALADA

Objectiu: Sentir-se còmode a la pràctica de l'escalada esportiva.

Descripció: No és un curs d'escalada pròpiament dit, es tracta d'un punt de trobada per a tots aquells que vulguin aprendre i millorar a la pràctica de l'escalada esportiva. Compartirem moments agradables a les diferents escoles d'escalada de Catalunya

barrancam.jpg

BarranCAM

Objectiu: Donar les primeres passes en activitats de barranquisme.

Descripció: Projecte per introduir-se al món del barranquisme, aprenent les tècniques bàsiques i realitzant activitats de dificultat progressiva.

E4K.jpg

EXPERIÈNCIA 4.000 - E4K

Objectiu: Gaudir d’una activitat per sobre dels 4000 metres d’alçada amb seguretat.

Descripció: L’ascensió a un 4000, tot i que pugui ser tècnicament fàcil, requereix de coneixements específics d’encordament, i ús de grampons i piolet (autodetenció i progressió). A banda de la preparació física per afrontar desnivells importants. Per això, la idea és treballar aspectes com formació, seguretat, preparació i experiència. Les fases de preparació aprofitaran algunes activitats de les previstes en els projectes d’alta muntanya descrits anteriorment.