Us avancem dos projectes que es realitzaran al 2022!

trekking nepal.jpg

EXPERIÈNCIA NEPAL

Objectius: Descobrir la terra i les muntanyes dels sherpes del Nepal.

Descripció: El CAM us proposa participar en aquesta experiència, un tresc pel Nepal organitzat per agència. En cas d’arribar al numero de participants, grup tancat del CAM. En cas contrari, integració en un grup de l’agència. La resta, és gestió personal (material, documents, etc) o de l’agència (organització viatge).

Dates: Setembre - Octubre

Experiencia 5000.jpg

EXPERIÈNCIA 5.000 - E5K

Objectius: Recuperar el projecte tres anys desprès de l’última edició i fer-ho amb molta il·lusió, fent un pas més: MONTE ILUSIÓN o PIRÁMIDE BLANCA (5.350 m) - Bolívia.

Descripció: 12 dies d’expedició a la Cordillera Real. Segons el grup, poden fer-se algunes altres ascensions des del mateix camp base: Mt. Ilusión (5.350 m), Pequeño Alpamayo (5.400 m) i Pico Austria (5.229 m), tots ells graduats com P.D. per les rutes normals.

Serveis logístics i guiatge per agència (Montañas del Mundo o similar).

L’ascensió a un 5.000, tot i que pugui ser tècnicament fàcil, requereix de coneixements específics d’encordament, i ús de grampons i piolet (autodetenció i progressió). A banda de la preparació física per afrontar desnivells importants. Per això, la idea és treballar aspectes com formació, seguretat, preparació i experiència.

Dates: Agost