el cam

 BENVINGUTS I BENVINGUDES!!!

​El CAM és un petit i modest club amb uns socis que comparteixen molt més que l’afició per l’Esport a la Natura i la Muntanya: amistat, companyerisme, honestedat, respecte, treball i esforç individual i en equip, llibertat en la forma de fer i d’entendre la muntanya i participació activa de les persones.

Si alguna cosa caracteritza la majoria dels que som i fem el CAM és la nostra capacitat de somniar reptes, impulsar projectes i il·lusionar-nos compartint-los i portant-los a terme.

Una altra característica diferencial de la gent del CAM és que ens uneix el destí al que dirigim els nostres passos i no l'origen del qual partim. Venim d'aquí i d'allà, però anem a un mateix punt, de vegades proper, altres vegades llunyà.

També ens fa una mica especials la capacitat de col·laborar i construir en equip. A partir de la idea d'un es desenvolupa un projecte de tots.

Dins el CAM és poden viure experiències i aventures, aquelles que vulguis viure, però sobre tot aquelles que vulguis crear. Per que el CAM és el lloc perfecte per dissenyar-les i trobar la companyia, el suport i els recursos que pots necessitar per fer-les realitat.

Fem CAM, fem CLUB!

Pots seguir-nos a les nostres xarxes socials

Instagram
Facebook