ImageCAM

Clica la imatge per descarregar el Calendari CAM d'enguany 

CONCURS ImageCAM 2022

El Cam Parets convoca aquest concurs amb l’esperit de destacar fotogràficament els valors com a club d’activitats de muntanya, així com també els valors culturals i socials que uneixen a tots els socis i sòcies d’aquesta entitat.

Cada any volem que ens facis partíceps de les teves activitats, de lleure, d’esport, de la teva aventura personal o en grup, del teu cim o paisatge preferit, tot això a través de les teves fotografies. T'animem a que comparteixis amb tots el socis del CAM les teves aventures i que participis en el concurs de fotografia.

Amb el recull d'aquestes fotografies es confeccionarà el CALENDARI del CAM Parets per l'any següent.

​Les principals dades a tenir en compte per a participar:

- Cada soci/a podrà presentar un màxim de 3 fotografies, on haurà de constar el títol de cada imatge així com la seva localització. 

- Molt important, les fotografies hauran de presentar-se en arxiu digital .JPG. La resolució mínima haurà de ser de 1MB (1000 KB). 

- No s’acceptaran fotografies amb menys resolució  de 1MB (1000 KB) o que no presentin l’enquadrament horitzontal.

- Les fotografies es podran presentar des del dia 1 fins al 27 de novembre del 2022, i s'hauran d'enviar a la següent adreça electrònica: alexandra.blanchet73@gmail.com amb el vostre nom,  títol de cada fotografia presentada i la localització de la fotografia.

- Després del termini de presentació de fotos, procedirem amb la votació popular mitjançant Enquesta Formulari Google que rebreu al vostra correu electrònic.


Moltes gràcies i som-hi tots i totes a participar! 

Pots seguir-nos a les nostres xarxes socials

Instagram
Facebook