ImageCAM

Clica la imatge per descarregar el Calendari CAM d'enguany 

CONCURS ImageCAM 2023

El Cam Parets convoca aquest concurs amb l’esperit de destacar fotogràficament els valors com a club d’activitats de muntanya, així com també els valors culturals i socials que uneixen a tots els socis i sòcies d’aquesta entitat.

Un any més, t’engresquem per participar en el concurs de fotografia, compartint les teves millors imatges amb els socis i sòcies del CAM Parets, exclusivament relacionades amb el nostre calendari anual d’activitats de muntanya.

A més a més amb el recull d'aquestes fotografies es confeccionarà el CALENDARI del CAM Parets per l'any 2024.

​Les principals dades a tenir en compte per a participar:

- Les fotografies presentades hauran d'estar exclusivament relacionades amb totes les activitats del calendari anual que és duen a terme al Club d'Activitats de Muntanya CAM Parets 

- Cada soci/a podrà presentar un màxim de 3 fotografies, on haurà de constar el títol de cada imatge així com la seva localització. 

- Molt important, les fotografies hauran de presentar-se en arxiu digital .JPG. La resolució mínima haurà de ser de 1MB (1.000 KB). 

- No s’acceptaran fotografies amb menys resolució  de 1MB (1.000 KB) o que no presentin l’enquadrament horitzontal.

- Les fotografies es podran presentar des del dia 27 d'octubre fins al 17 de novembre del 2023, i s'hauran d'enviar a la següent adreça electrònica: alexandra.blanchet73@gmail.com amb el vostre nom,  títol de cada fotografia presentada i la localització de la fotografia.

- Després del termini de presentació de fotos, procedirem amb la votació popular mitjançant Enquesta Formulari Google que rebreu al vostra correu electrònic.


Moltes gràcies i som-hi tots i totes a participar! 

Pots seguir-nos a les nostres xarxes socials

Instagram
Facebook