FILOSOFIA

En els darrers anys, al CAM heu anat aterrant nous socis. I així mateix, es van incorporant algunes novetats amb l'objectiu de facilitar i millorar el funcionament del nostre Club. 

 

Per aquest motiu, a continuació podràs trobar les idees fonamentals que conformen el CAM.

 

Llegeix-los amb deteniment. És molt important per a totes! 

 

Per últim, si vols comentar o afegir quelcom, no dubtis en comunicar-te amb nosaltres (info@cam-parets.com). Tingues sempre present que el CAM es manté viu entre totes!


QUÈ IMPLICA SER SOCI/A DEL CAM?

Els i les sòcies SOM L’ESSÈNCIA DEL CAM. Sense totes nosaltres no es podria parlar de l’existència del CAM.

Ser sòcia del CAM facilita la possibilitat de compartir un interès comú entre totes: l’amor per la muntanya. Així mateix, dona la possibilitat de participar de qualsevol de les activitats que es duen a terme per compartir moments i experiències, així com adquirir o transmetre coneixements.

ÉS NECESARI QUE ENTRE TOTES ES MANTINGUI EL CAM VIU. ES NECESSITA QUE TOTES CONTRIBUÏM A CONSTRUIR I MANTENIR EL CAM. APRENDRE ÉS UNA OPORTUNITAT, AIXÍ COM HO ÉS ENSENYAR.

Per això volem compartir aquest document, amb l’objectiu d’aclarir què implica tant promoure una activitat com també participar-hi. Ambdós aspectes són IMPRESCINDIBLES per a mantenir el CAM viu per molts anys. També, volem detallar com inscriure’s a les activitats i presentar alguns recursos informatius accessibles per a totes.


QUÈ ÉS I QUÉ NO ÉS LA PERSONA QUE PROMOU UNA ACTIVITAT DEL CAM?

La persona que promou una activitat del CAM és una sòcia del Club que per motivació, coneixement o afició a la muntanya (o totes tres juntes), vol organitzar de manera altruista una activitat pel Club.

Cal tenir en compte que qui promou una activitat no és un guia de muntanya.  Per tant, tot el grup participant cal que col·labori amb tothom en la mesura del possible durant les activitats.


QUÈ S’ESPERA DE LA PERSONA QUE PROMOU UNA ACTIVITAT DEL CAM?

- Conèixer dades imprescindibles de l’activitat com la dificultat, desnivells, temps aproximats o d’altres característiques tècniques de l’activitat. Així mateix, compartir aquesta informació amb la resta del grup que hi participa.

- Organitzar la part logística de l'activitat (existència i distribució de cotxes, existència i distribució de material, etc.).

- Prendre la iniciativa de l’activitat i animar a la resta de participants per aportar de manera activa i prendre consciència de grup.

- Donar suport, en cas necessari, en la organització d’altres activitats per part d’altres socis/es.


QUÈ S’ESPERA DE LES PERSONES QUE PARTICIPEN DE LES ACTIVITATS?

De forma general:

- Gaudir de les activitats en companyia de la resta de socis/es.

- Proposar i organitzar activitats després d’agafar confiança amb el CAM! AQUEST ÉS UN ASPECTE ESSENCIAL PEL MANTENIMENT DEL CAM A LLARG PLAÇ.

De forma específica:

- Entendre els requisits tècnics/físics necessaris per participar de l’activitat abans d’inscriure’s. Per això sempre recomanem buscar informació sobre les activitats proposades a les que es vulgui participar.

- Llegir amb atenció les convocatòries facilitades, així com qualsevol altre informació rebuda en relació a l’activitat.

- Participar de les reunions prèvies de cada activitat, en la mesura de lo possible.

- Participar activament durant el desenvolupament de l’activitat.

Pots seguir-nos a les nostres xarxes socials

Instagram
Facebook