En marxa

CAMinem

Objectiu: Conèixer el nostre país caminant per senders de natura i compartir pas a pas paisatges, riures, xerrameca, teca, i el què es presti.

Descripció: Caminarem pel nostre territori fent rutes de senderisme i cims sense grans dificultats tècniques, que tant poden ser de mig dia com d'un cap de setmana.

CIMS

Objectiu: Conèixer els tres sectors del Pirineu, gaudint cada any, com a mínim, de 2 cims a cadascun d’ells.

Descripció: El projecte “CIMS” es subdivideix en 3 programes: CIMS OCCIDENTAL (CIMS-OCC), CIMS CENTRAL (CIMS-CEN) i CIMS ORIENTAL (CIMS-ORI).

BAIXA'M LES ESTRELLES

Objectiu: Sortida de muntanya gaudint d’un bivac dalt d’un cim.

Descripció: La intenció és poder fer anualment una sortida per a tots els socis que ho vulguin, on el primer dia es puja dalt d’un cim escollit per passar-hi la nit i l’endemà es baixa de tornada. És una sortida d’autosuficiència, on cadascú ha de dur a la seva motxilla tot el que necessitarà pel cap de setmana, inclòs el sac i la tenda o la funda de bivac. 

EL MEU LLOC PREFERIT

Objectiu: Promoure la participació i iniciativa dels socis del CAM.

Descripció: Consisteix en compartir i gaudir dels llocs i cims especials i estimats per cadascú de nosaltres amb la resta de socis, moltes vegades indrets propers i d’altres llunyans, però amb un quelcom que els fa especials. 

BIVACS D'ALÇADA

Objectiu: Gaudir de la muntanya en autosuficiència.

Descripció: Un cap de setmana d’ascensió, dormint a mig camí, sense fer ús de refugis o altres. La muntanya, quan es viu més intensament, és quan tot depèn d’un mateix! L’autosuficiència et dona un plus de llibertat i de pes, però l’experiència és molt enriquidora! 

From CAM to CAM

Objectiu: Compartir coneixements entre les sòcies i socis del CAM. 

Descripció: Es realitzaran diferents tipus de trobades on l'objectiu principal és compartir coneixements. Aquestes trobades tindran el format de taller, xerrada, etc. 

CAMfutur

Objectiu: Motivar els nostres joves a introduir-se a la pràctica d'activitats de muntanya.

Descripció: La idea és fer activitats en família, encara que qualsevol soci pot participar. És un bon moment per convidar altres famílies i amigues, així com fomentar la participació dels més joves.

A RODA

Objectiu: Es realitzaran diferents tipus de trobades on l'objectiu principal és compartir coneixements. Aquestes trobades tindran el format de taller, xerrada, etc. 

Descripció: Sortides d’entrenament, trobades al Circuit de Catalunya i participació en curses o rutes, oficials i no oficials, en modalitats BTT i carretera. 

LA BASTARDA

Objectiu: FER POBLE, FER CAM!!! 

Descripció: ACTIVITAT CENTRAL DE L’ENTITAT. 

CAMítiques

Objectiu: Mantenir i gaudir les sortídes històriques del CAM.

Descripció: Es promourà tant la participació en aquelles sortides especials que han nascut amb el Club, com amb les que el CAM participa com a entitat al nostre poble. 

TASTEM L'ESCALADA

Objectiu: Sentir-se còmode a la pràctica de l'escalada esportiva. 

Descripció: No és un curs d'escalada pròpiament dit, es tracta d'un punt de trobada per a tots aquells que vulguin aprendre i millorar a la pràctica de l'escalada esportiva. Compartirem moments agradables a les diferents escoles d'escalada de Catalunya. 

SKIMOtivats

Objectiu: Iniciar-se al món de l'esquí de muntanya. 

Descripció: No és un curs d’esquí pròpiament dit, es tracta d'un punt de trobada per a tots aquells que vulguin aprendre i millorar a la pràctica de l'esquí de muntanya. Compartirem grans moments en cims senzills practicant aquesta modalitat tan gratificant. 

C'AM_km0

Objectiu: Fer de pont entre les activitats de senderisme i les d'alta muntanya

Descripció: Projecte d'alta muntanya les característiques del qual són la proximitat i una exigència tècnica i física moderada.  

EXPERIÈNCIA 4000 (E4K)

Objectiu: Gaudir d’una activitat per sobre dels 4.000 metres d’alçada amb seguretat. 

Descripció: L’ascensió a un 4.000, tot i que pugui ser tècnicament fàcil, requereix de coneixements específics d’encordament i ús de grampons i piolet (autodetenció i progressió), a banda de la preparació física per superar desnivells importants. 

Formació CAM

Objectiu: Donar suport i fomentar des del club la formació dels socis i sòcies.

Descripció: Les formacions que s'impulsaran des del CAM proporcionaran coneixements bàsics per iniciar-se/reciclar-se a la muntanya hivernal, així com coneixements de seguretat a la muntanya. Aquestes formacions seran impartides per guies professionals.

CorreCAMins

Objectiu: Compartir com equip CAM entrenaments i curses de muntanya.

Descripció: Gaudir de la muntanya a un ritme més alegre, combinant el córrer i el caminar, vaja, practicar el que mundialment es coneix com a TRAILRUNNING.

Pots seguir-nos a les nostres xarxes socials

Instagram
Facebook