En marxa

CAMinem

Objectiu: Conèixer el nostre país caminant per senders de natura i compartir pas a pas paisatges, riures, xerrameca, teca, i el què es presti.

Descripció: Caminarem pel nostre territori fent rutes de senderisme i cims sense grans dificultats tècniques, que tant poden ser de mig dia com d'un cap de setmana.

CIMS

Objectiu: Conèixer els tres sectors del Pirineu, gaudint cada any, com a mínim, de 2 cims a cadascun d’ells.

Descripció: El projecte “CIMS” es subdivideix en 3 programes: CIMS OCCIDENTAL (CIMS-OCC), CIMS CENTRAL (CIMS-CEN) i CIMS ORIENTAL (CIMS-ORI).

BAIXA'M LES ESTRELLES

Objectiu: Sortida de muntanya gaudint d’un bivac dalt d’un cim.

Descripció: La intenció és poder fer anualment una sortida per a tots els socis que ho vulguin, on el primer dia es puja dalt d’un cim escollit per passar-hi la nit i l’endemà es baixa de tornada. És una sortida d’autosuficiència, on cadascú ha de dur a la seva motxilla tot el que necessitarà pel cap de setmana, inclòs el sac i la tenda o la funda de bivac. 

EL MEU LLOC PREFERIT

Objectiu: Promoure la participació i iniciativa dels socis del CAM.

Descripció: Consisteix en compartir i gaudir dels llocs i cims especials i estimats per cadascú de nosaltres amb la resta de socis, moltes vegades indrets propers i d’altres llunyans, però amb un quelcom que els fa especials. 

BIVACS D'ALÇADA

Objectiu: Gaudir de la muntanya en autosuficiència.

Descripció: Un cap de setmana d’ascensió, dormint a mig camí, sense fer ús de refugis o altres. La muntanya, quan es viu més intensament, és quan tot depèn d’un mateix! L’autosuficiència et dona un plus de llibertat i de pes, però l’experiència és molt enriquidora! 

From CAM to CAM

Objectiu: Compartir coneixements entre les sòcies i socis del CAM. 

Descripció: Es realitzaran diferents tipus de trobades on l'objectiu principal és compartir coneixements. Aquestes trobades tindran el format de taller, xerrada, etc. 

CAMfutur

Objectiu: Motivar els nostres joves a introduir-se a la pràctica d'activitats de muntanya.

Descripció: La idea és fer activitats en família, encara que qualsevol soci pot participar. És un bon moment per convidar altres famílies i amigues, així com fomentar la participació dels més joves.

A RODA

Objectiu: Es realitzaran diferents tipus de trobades on l'objectiu principal és compartir coneixements. Aquestes trobades tindran el format de taller, xerrada, etc. 

Descripció: Sortides d’entrenament, trobades al Circuit de Catalunya i participació en curses o rutes, oficials i no oficials, en modalitats BTT i carretera. 

LA BASTARDA

Objectiu: FER POBLE, FER CAM!!! 

Descripció: ACTIVITAT CENTRAL DE L’ENTITAT. 

InterCAMvi

Objectiu: Fomentar la col·laboració entre entitats de Parets. Fer xarxa. 

Descripció: Es col·laborarà amb altres entitats del poble a l’hora de celebrar diferents esdeveniments. Col·laboració significa tant rebre ajuda com proporcionar-la. 

TASTEM L'ESCALADA

Objectiu: Sentir-se còmode a la pràctica de l'escalada esportiva. 

Descripció: No és un curs d'escalada pròpiament dit, es tracta d'un punt de trobada per a tots aquells que vulguin aprendre i millorar a la pràctica de l'escalada esportiva. Compartirem moments agradables a les diferents escoles d'escalada de Catalunya. 

SKIMOtivats

Objectiu: Iniciar-se al món de l'esquí de muntanya. 

Descripció: No és un curs d’esquí pròpiament dit, es tracta d'un punt de trobada per a tots aquells que vulguin aprendre i millorar a la pràctica de l'esquí de muntanya. Compartirem grans moments en cims senzills practicant aquesta modalitat tan gratificant. 

CorreCAMins

Objectiu: Compartir com equip CAM entrenaments i curses de muntanya.

Descripció: Gaudir de la muntanya a un ritme més alegre, combinant el córrer i el caminar, vaja, practicar el que mundialment es coneix com a TRAILRUNNING.

EXPERIÈNCIA 4000 (E4K)

Objectiu: Gaudir d’una activitat per sobre dels 4.000 metres d’alçada amb seguretat. 

Descripció: L’ascensió a un 4.000, tot i que pugui ser tècnicament fàcil, requereix de coneixements específics d’encordament i ús de grampons i piolet (autodetenció i progressió), a banda de la preparació física per superar desnivells importants. 

EXPERIÈNCIA NEPAL

Objectiu: Descobrir la terra i les muntanyes dels sherpes del Nepal. 

Descripció: El CAM us proposa participar en aquesta experiència, un tresc pel Nepal organitzat per agència. En cas d’arribar al numero de participants, grup tancat del CAM. En cas contrari, integració en un grup de l’agència. La resta, és gestió personal (material, documents, etc) o de l’agència (organització viatge).  

Pots seguir-nos a les nostres xarxes socials

Instagram
Facebook