LA BASTARDA

TOTES LES FOTOS DE LA BASTARDA 2024 AQUÍ

LA BASTARDA és una activitat central del CAM.

Avui dia, podem dir també que La Bastarda és la nostra festa!

​De manera molt resumida, La Bastarda és una caminada de resistència per camins de muntanya, sense ànim competitiu.

​Per a tots aquells que la decidiu caminar, trobareu TOTA la informació necessària a la web oficial de La Bastarda. Us desitgem que la gaudiu!!!

Per a qualsevol dubte, podeu fer servir el canal de comunicació oficial de La Bastarda: labastarda@cam-parets.com

​Si com a soci/a del CAM no la camines, per dur-la a terme any rere any, es necessiten mans! Mans, implicació i molta alegria! Així doncs, per viure-la des de dins apuntat a un avituallament!! Simplement, comunica les teves ganes de col·laborar a labastarda@cam-parets.com

Una mica d'història...

​...i un bon dia creàrem un nou club, ni millor ni pitjor, diferent! L’inici de tot... una colla de penjats, perquè no teníem ni seu, ni club, ni subvencions... i així vàrem malviure algun temps... de bar en bar... cadires calentes i nits de somnis , braves i cervesa... res que pogués semblar seriós, fins que un dia es va dir que havíem de tenir un local , vàrem buscar i buscar i finalment el trobàrem. I allà vàrem fer mans i mànigues per sobreviure...llogant el local posant calers i fent mil i una per subsistir.... fins que un dia es va encendre el llum: “i si fem una caminada?”

​I vàrem dir: “i perquè no?” Llavors no rebíem ni diners ,ni suport ,ni subvenció de l'Ajuntament, no teníem res... i per això la vàrem batejar com la Bastarda... la filla no reconeguda.

​Havíem de buscar un itinerari, sostenible, perquè no teníem diners  i vam mirar el Google Earth i vam carregar les bicicletes al tren i vam marxar a Sant Martí de Centelles. Havíem vist sobre el plànol un GR i el volíem seguir. Va ser un suplici pujar les bicicletes fins al Grau de les Avellanedes, un autèntic infern! Un cop allà, vàrem seguir el GR i ens vam adonar que aquell seria el camí, ens van impressionar els Cingles, ens van enamorar!

​I vàrem fer la primera Bastarda que vàrem ser 7 participants... I com que érem capgrossos de mena, la segona 25... I si provem la tercera? 48... Va! Anem per la quarta! 96... I llavors ens adonàrem que probablement estàvem fent les coses bé... A la cinquena, 200...sisena, 250... i així anar pujant... fins a 550. Ja no podem pujar més! Tindríem més gent, més ingressos, però perdríem l’essència Bastarda...

​Entre mig sorgeix la Klandestina... que ens va bé! Perquè permet fer La Bastarda a gent que la vol córrer i no vol pagar els 30 calderos. I anem modificant i donant un aire de compromís i solidaritat... És una filosofia que ens agrada i que ve de les punks trails... i el mantenim encara... siii... encara!

​I aquí hi som! No pretenem ser un club gran. Ja ens esta bé aquesta familiaritat que tenim la gent del CAM i que conservem sense mai renunciar a nous membres a la família. I ens agrada la filosofia que tenim i mantenim , que hem preservat de tota contaminació possible. I aquí seguim, picant pedra dia a dia i és així com es fa CLUB, POBLE, AMICS i PAÍS.

I aquí seguirem somiant... seguirem compartint... seguirem... i tant que seguirem!!!

Pots seguir-nos a les nostres xarxes socials

Instagram
Facebook