Llicències 2024

PLA  DE  LLICÈNCIES  FEEC  2024

Us informem que a partir del 4 de desembre s'inicia la nova temporada de llicències de la FEEC per al 2024.

Recordeu que s'ha d'ingressar l’import de la llicència al compte del CAM.

NOM i COGNOM - LLICENCIA (cobertura escollida) -

ES73 2100 0469 58 0100929989 (CaixaBank)

Tota la informació de la FEEC: cobertures, preus, etc, per a les llicències federatives del 2024. També pots ampliar la informació accedint a la pàgina web de la FEEC.

Per a qualsevol indicendia econòmica, contacta directament amb el tresorer del CAM: tresoreria@cam-parets.com (Eduard Oltra)


Acord de correspondència mútua de refugis


- Podeu consultar tant la llista de refugis com les Federacions actualment adherides a l’acord de correspondència a través del web: www.correspondenciarefugios.org.


NOVETATS 2024

Per aquest 2024 des de la FEDME s’ha comunicat que no es proporcionaran els plàstics per a realitzar la impressió de les llicències federatives a cap federació autonòmica.


Aquells federats i federades que optin a realitzar l’habilitació FEDME hauran de descarregar-se l’aplicació: "Paso a Paso" al seu telèfon mòbil.


Amb aquesta aplicació tindran la targeta federativa FEDME en el seu telèfon mòbil i és la que s’haurà de fer servir pel descompte de reciprocitat en els refugis en països europeus adscrits al conveni i per participar en les activitats pròpies de la FEDME com ara les competicions oficials.


Més informació sobre aquesta notícia, aquí.


Us recordem també que es pot tenir la llicència FEEC en format digital descarregant l'aplicació "FEEC".

Pots seguir-nos a les nostres xarxes socials

Instagram
Facebook